Usodno plezanje na televizijski stolp

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Plezanje na televizijski stolp v Virginiji je bilo usodno za 14-letnega dečka. O zdravstvenem stanju njegovega 19-letnega prijatelja tuji mediji ne poročajo.
Oglej si celoten članek

Štirinajstletni Zach Munster in njegov 19-letni prijatelj sta se v soboto popoldne odločila, da se povzpneta na star televizijski stolp. Drugih pet prijateljev, s katerimi so se potepali po okrožju Morgan, ju je pri njunem podvigu opazovalo.

"Najstnika sta splezala do višine okoli 40 metrov, ko se je stolp zlomil in sta padla na tla," je pojasnil namestnik mrliškega oglednika Miles White.

Poškodovana fanta so v lokalno bolnišnico pripeljali prijatelji, od tam pa so reševalci 14-letnega Zacha odpeljali v univerzitetno bolnišnico v Kentucky, kjer je zjutraj zaradi hudih poškodb umrl. Identiteta 19-letnika ni znana, prav tako ne njegovo zdravstveno stanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:01 7. Avgust 2011.

    Nažrla sta se hamburgerjev in postala zarad vsega špeha nerazsodna in to je to.Nič novega za deželo Hamaburgerland.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.