Usodno streljanje v Las Vegasu

Foto: Žurnal24 Policisti so žensko obsodili napada in nošenja orožja na območju šole. (Foto: Sh
Eden od varnostnikov je umrl, namestnik šerifa pa je bil ranjen potem, ko je nanju v zvezni zgradbi v Las Vegasu streljal oboroženi napadalec.
Oglej si celoten članek

Policisti so napadalca, medtem ko je bežal, ubili s strelom v glavo. Zgradbo, v kateri imata svoje prostore tudi senatorja iz Nevade Harry Reid in John Ensign, so evakuirali zaradi strahu, da napadalec ni deloval sam.

Motiv za napad še ni znan. "Zdi se, kot da je samo šel noter in začel streljati," je povedala predstavnica policije Barbara Morgan.

Stavba, ki so jo odprli leta 2004, je bila ena od prvih zveznih zgradb, ki so bile zgrajene po novih varnostnih standardih, kateri so stopili v veljavo po bombnem napadu v Oklahoma Cityju leta 1995.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.