Uspehi ne pridejo čez noč

Foto: Žurnal24 Vesni Dolinar (skrajno levo) bi pri delu z mladimi prav prišla pomoč vrhunskega
Ženska gimnastika. Telovadk in dobrih rezultatov ne manjka, bi pa potrebovali strokovni kader in orodja.
Oglej si celoten članek

Prejšnja sezona je zelo uspešna, a nam kljub dobri pripravljenosti ni uspelo premagati najuspešnejših slovenskih klubov. Smo pa bili takoj za njimi,” pravi Vesna Dolinar, vodja programov v gimnastičnem društvu TVD Partizan. Zadovoljna je, da v zadnjih dveh letih dvigujejo raven rekreativne in tekmovalne gimnastike v Novem mestu, izpostavlja pa, da bodo potrebne spremembe.

Uničujejo telovadnico
Našo telovadnico mnogi vidijo kot eno veliko igralnico in se ne morejo upreti, da se ne bi vsaj enkrat vrgli v jamo ali skakali po parterju. Vse, ki smo se trudili, da telovadnico imamo, pa boli, ko gledamo, kako se vse uničuje. Dvorana je narejena za vrhunsko gimnastiko in sčasoma bomo morali vse rekreativne skupine preseliti v šolske telovadnice. A trenutno nimamo dovolj kadra, ki bi po šolah poučeval,” dodaja Dolinarjeva.

V tekmovalnem A programu je sicer 21 deklet, na letošnjem državnem prvenstvu pa je bila najuspešnejša Jasna Potočar z bronom v mnogoboju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.