Uspešen teden za prevoznike in žerjaviste

Foto: Saša Despot prevozniki, karavanke, zapora Foto: Saša Despot prevozniki, karavanke, zapora Foto: Barbara Milavec Luka Koper Foto: Barbara Milavec Žerjavisti v Luki Koper. Foto: Saša Despot Delo revije Foto: lady.si Revija Lady. Foto: Saša Despot Kot so nam dejali domačini, družine ne poznajo preveč dobro. Foto: Saša Despot Policija pred hišo omenjene družine. Foto: Reuters Kosovo Foto: Reuters Kosovo Foto: Reuters kongres ZDA Foto: Žurnal24 V tem tednu so bile svetovne borze v rdečih številkah. Foto: Reuters Christine Lagarde Foto: Reuters šanghaj, po dežju, ki spremlja tajfun muifa Foto: Reuters Gabrielle Giffords
SLOVENIJA: Avtoprevozniki sami dosegli dogovor o vožnji skozi Karavanke. Žerjavisti končali stavko. Z zamudo izida revij Dela Revij, potem ko so spregovorili o političnih pritiskih. Le hišni pripor ugrabitelju deklice iz Mekinj. SVET: Dogovora za rešitev krize na Kosovu še ni. V strahu pred novo recesijo na borzah močni padci. Preiskava zoper direktorico IMF Christino Lagard. Kongresnica Gabrielle Giffords se je vrnila na delo.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.