Ustavil se je pred reko

Avtobus v Črni gori zletel v Moračo, 13 mrtvih.
Oglej si celoten članek

Nesreča romunskega avtobusa, ki se je zgodila okoli 17. ure v kanjonu reke Morače v Črni gori je odnesla 13 življenj, 33 potnikov pa je poškodovanih, je povedal črnogorski notranji minister Raško Konjević. Ob tem je dejal, da še vedno poteka preiskava vzrokov nesreče.

Črnogorski mediji so prej poročali, da je mrtvih več kot 20 in da je bil v nesrečo udeležen avtobus z ukrajinskimi registrskimi tablicami, a se je izkazalo, da gre za romunski avtobus s turisti.

Ta je po tem, ko je prevozil most Grlo pri kraju Manastir Morača na magistralni cesti med Kolašinom in Podgorico, prebil varnostno ograjo in zapeljal v prepad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:49 23. Junij 2013.

    Mislim pa kaj vi ste pismeni??? Prvo se ustavi pred reko, pol zleti v njo, nakar zapelje v prepad....<br /><br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.