Ustrelil družino, nato še sebe

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto)
Na Hrvaškem se je zgodila tragedija. Oče naj bi ubil ženo, starejšega sina in sebe, mlajšemu sinu je uspelo pobegniti.
Oglej si celoten članek

Policija je v naselju Kanovci v Vinkovcih poleg trupla 57-letnega moškega našla orožje, njegovo ženo in starejšega sina pa mrtva v hiši. Mlajši sin je težko ranjen in se še bori za življenje. Po dosedanjih informacijah naj bi šlo za Zlatka Hamzića, nekdanjega finančnega direktorja podjetja Dilj, njegovo ženo Marijo in 30-letnega sina Zdenka.

Mlajši sin se je rešil
O umorih naj bi policijo obvestil Hamzićev mlajši sin Vladimir, ki je kljub hudim poškodbam pobegnil s kraja zločina in z zadnjimi napori prišel do sosednjega lokala, kjer ga je prepoznal sosed in ga odpeljal v bolnišnico. Zdravniki se še vedno borijo za njegovo življenje. Policija sumi, da gre za dvojni umor in samomor.

Sosedi še vedno ne morejo verjeti, da se je takšna tragedija pripetila prav v družini Hamzić, saj z njimi nikoli niso imeli težav. Hrvaški mediji še razkrivajo, da so 57-letnega Hamzića kazensko ovadili, ker naj bi bil vpleten v finančno prevaro v podjetju Dilj, v katerem je bil zaposlen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.