Ustrelil partnerko, nato sodil še sebi

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Na območju Žalca našli dve trupli. Po prvih ugotovitvah je šlo za umor in samomor.
Oglej si celoten članek

Policija je bila o najdbi dveh trupel obveščena danes okoli 10. ure. "Iz  do sedaj zbranih  obvestil in  prvih ugotovitev ogleda kraja dejanja, ki še poteka,  kaže da je šlo za umor in samomor. 45-letni moški naj bi  s strelnim orožjem ustrelil 30-letno partnerko in nato sodil sebi," so sporočili s PU Celje.

Ogled kraja dejanja opravljajo celjski kriminalisti, udeležila sta se ga tudi državna tožilka in preiskovalni sodnik. Odrejena je bila sodna obdukcija, ko bo opravljena, bo znano tudi več podatkov o tragičnem dogodku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.