Ustrelil svojo 17-letno punco in sebe

Foto: Žurnal24 Policija navaja, da je za umor dekleta odgovoren njen 25-letni fant, ki se je po
Okoli sedme ure zjutraj je bila v zagrebški ulici Srebrnjak umorjena 17-letna N. D. Policija navaja, da je za umor odgovoren 25-letni Andrija J., ki se je po storjenem zločinu poskušal ubiti.
Oglej si celoten članek

Po navedbah spletne strani index.hr naj bi bilo dekle v intimni zvezi s 25-letnikom. Zjutraj naj bi se najstnica tako kot vedno odpravila v šolo. Samo nekaj metrov od njene hiše jo je čakal njen fant, ki je v roke vzel pištolo in jo hladnokrvno ustrelil. Policija poleg tega tudi navaja, da je mladenič na istem mestu, kjer je ustrelil dekle, poskušal storiti samomor. Nekaj trenutkov potem, ko se je ustrelil v glavo, so ga rešilci težko ranjenega odpeljali v bolnišnico, kjer se zdravniki borijo za njegovo življenje.

Kriminalisti na kraju zločina še zbirajo podatke in informacije o tragičnem dogodku. Na ulici je videti nekaj prestrašenih in šokiranih sosedov, ki so ali slišali strel ali pa so o dogodku slišali po radiu. Babica umorjenega dekleta je s solzami v očeh gledala proti mestu umora in proti policistom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.