Ustrelil v stanovanjsko hišo

Foto: Žurnal24 V ponedeljek je v okolici Novega mesta neznanec z izstrelkom iz strelnega orožja Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V ponedeljek je v okolici Novega mesta neznanec z izstrelkom iz strelnega orožja zadel okno stanovanjske hiše. Ranjenih na srečo ni bilo.
Oglej si celoten članek
Fotografije kraja dogodka si oglejte TUKAJ.

Do incidenta je prišlo včeraj malo po drugi uri popoldne. "Krogla je prebila dvojno steklo in padla pod okno. V tem času v sobi, kamor je priletela krogla, ni bilo nikogar," nam je zatrdila Alenka Drenik iz PU Novo mesto.

Radio Krka poroča, da so krajani Muhaberja in Potočne vasi že v noči na prvi november slišali več strelov.

Policisti so kroglo zavarovali in jo poslali na analizo v Nacionalni forenzični laboratorij. Možje postave še vedno zbirajo obvestila in ugotavljajo okoliščine kaznivega dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.