Ustrelili srnjaka pa so jim zasegli avto

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V okolici Trebnjega so občani sami lovce na črno prijavili policistom.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Novo mesto je bila včeraj precej pozornosti deležna zaradi dogodka v Krškem, ko se je 17-letnik namerno večkrat zaletel v policijski avto, v katerem sta bila dva dežurna policista. Lažje sta se poškodovala, mladoletnika pa so policisti pridržali.

Medtem pa so se trebanjski policisti ukvarjali s krivolovom; v torek zvečer so jih občani obvestili, da so pri Bitnji vasi na območju policijske postaje Trebnje slišali strele. Po strelih so na območju opazili vozilo, ki je z lučjo svetilo naokoli.

Policisti so pregledali okolice in našli ustreljena srnjaka, ki so ju predali predstavnikom lovske družine. Okoli tretje ure zjutraj so policisti v okolici Novega mesta odkrili vozilo, ki je ustrezalo opisu, in ga zasegli. O dogodku so obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika in okrožnega državnega tožilca. Preiskava še poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • h3o
    09:57 20. Avgust 2015.

    saj vemo kdo..cigani!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.