Utonil osemletni deček

Foto: Žurnal24 (Foto: BOBO)
V Termah Čatež je utonil osemletni otrok, ki ni bil slovenski državljan. Podrobnosti nesreče bodo znane v naslednjih dneh.
Oglej si celoten članek

"Potrdim lahko, da smo bili ob 13.47 seznanjeni s tragičnim dogodkom v Termah Čatež. Na kraj nesreče so takoj odšli kriminalisti, okrožni državni tožilec in preiskovalni sodnik, ki ugotavljajo okoliščine nesreče," je za zurnal24.si povedala Alenka Drenik s Policijske postaje Novo mesto.

Za več podatkov o tragični nesreči smo poklicali tudi v Terme Čatež. Predstavnica za odnose z javnostmi Nevenka Petan nam je povedala, da je utonil osemletni deček, ki pa ni bil slovenski državljan. "Res smo bili priča tragičnemu dogodku, in sicer utopitvi osemletnika v bazenu v hotelu Terme Čatež. Dečka smo takoj začeli oživljati, z oživljanjem so nadaljevali tudi v Splošni bolnišnici Brežice, vendar neuspešno. Takoj smo sprožili ustrezen postopek in tudi obvestili pristojne, ki zadevo preiskujejo naprej."

Ali je bil otrok na bazenu v spremstvu staršev, Petanova ni želela komentirati, saj preiskava še vedno poteka. Po neuradnih podatkih gre za ruskega dečka, ki je bil v Čatežu s svojim očetom, ta pa naj ne bi bil z njim v bazenu. V Čatežu je menda te dni na rehabilitaciji okoli 200 ruskih otrok, vendar naj deček po prvih informacijah ne bi pripotoval v omenjeni skupini.

Podrobnosti nesreče bodo znane v naslednjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.