Utonil v gramozni jami

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Včeraj je v gramozni jami v Tržcu utonil 21-letnik. Kopanje tam ni dovoljeno.
Oglej si celoten članek

Skupina prijateljev se je na kopanje v gramozno jamo v Tržcu, ki je v upravljanju Ribiške družine Ptuj, odpravila včeraj okoli 18.30. Enaindvajsetletnika so iz vode potegnili prijatelji in ga poskušali oživljati. Mrliška oglednica iz Zdravstvenega doma Ptuj je na kraju nesreče potrdila smrt.

"Na poti do gramozne jame je postavljena tabla z napisom prepovedano kopanje in vožnja s plovili. Policija bo zadevo zaključila s poročilom na pristojno državno tožilstvo," so še sporočili s Policijske uprave Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.