Utopila otroka, nato še sebe

Foto: Žurnal24 Evi Dreschler so v vodnjaku našli opolnoči.
Evi Dreschler je v vodnjaku za namakanje utopila svojo petmesečno hčerko, ki je imela Downov sindrom, nato pa še sebe.
Oglej si celoten članek

Mimoidoči so v soboto popoldne v bližini vodnjaka za namakanje pri jezeru Kaltern našli prazen otroški voziček, kmalu za tem pa tudi truplo nesrečne petmesečne Martine Dreschler.

Na kraj dogodka je kmalu po odkritju trupla prišlo več kot 200 policistov, zdravstvenih delavcev in reševalcev, ki so nekaj ur iskali dekličino mater.

Jo je umorila zaradi Downovega sindroma?
Okoli polnoči je eden od prostovoljnih gasilcev vnovič preiskal vodnjak in v njem našel truplo 44-letne Evi Dreschler, ki je bila v vrtcu zaposlena kot vzgojiteljica.

Po do zdaj znanih podatkih se še ne ve, kaj se je v resnici zgodilo, predpostavlja pa se, da je mati svojo hčer, ki je imela Downov sindrom, vrgla v vodnjak, nato pa vanj skočila še sama.

Petinštiridesetletni Enzo Bagala, mož Evi Dreschler in Martinin oče, je moral zaradi šoka dobiti psihiatrično pomoč. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.