Utopila sta se dveletni in triletni otrok

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Hrvaško pretresa huda tragedija, do katere je prišlo v mestu Donje Vratno. Utopila sta se majhna otroka. Policijska preiskava teče tudi v smeri zanemarjanja otrok.
Oglej si celoten članek

Okrog petih popoldne so v mesto Donje Vratno poklicali službo nujne medicinske pomoči, katere zdravnik je lahko pri dveh malčkih le še potrdil smrt. Trupli si odpeljali v bolnišnico v Varaždinu, kjer bodo opravili še obdukcijo.

Kot kaže po prvih izsledkih policijske preiskave, sta se malčka igrala sama, brez nadzora staršev ali starejše osebe, pri čemer sta padla v nezaščiteno jamo, jašek, v katerem je bila večja količina vode. Ko so ju v jami našli, zanju žal več ni bilo pomoči.

Preiskava poteka tudi v smeri zanemarjanja otrok s strani njunih staršev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.