Užaljeni Hojs besno tvita: "Jebeno več štefančičev!"

Foto: Ministrstvo za notranje zadeve
Foto: Ministrstvo za notranje zadeve
Strasti se po nedeljskih volitvah še niso pomirile.
Oglej si celoten članek

Po objavi rezultatov volitev za deveti sklic slovenskega Državnega zbora je postalo jasno, da so vladi Janeza Janše šteti dnevi. SDS je sicer zadržala svoj delež volilcev, toda precej več glasov je dobilo Gibanje Svoboda pod vodstvom Roberta Goloba.

V zadnjih dneh pred volitvami je veliko prahu dvignilo soočenje predsednikov strank na nacionalni televiziji. Vodstveni kader slednje je bil pogosto tarča ostrih kritik novinarskega kolektiva, drugih medijev, politikov in civilne družbe.

Novi poslanci v DZ Nekateri izvoljeni z več tisoč glasovi, drugi pa le z nekaj sto. To so imena

Po vzpostavitvi Golobove vlade bodo neizbežno sledile spremembe v naši največji medijski hiši. Tudi aktualni program pa pogosto ni (bil) pogodu nekaterim odločevalcem. 

Med njih lahko mirno štejemo odhajajočega notranjega ministra Aleša Hojsa. Večkrat se je obregnil ob poročanje medijev. Dva dneva po volitvah je udaril z ostrim čivkom.

"Včeraj so na RTV Slovenija prikazovali stranko SMC kot desnosredinsko, da so lahko poročali, koliko mandatov je desna stran izgubila. Prej so jih dve leti in pol nabijali, češ da so izdali leve volilce, ker so vstopili v vlado. To je to, ko je tam jebeno več štefančičev in so stroka," je zapisal Hojs.

Zmotilo ga je torej uvrščanje SMC na politično desnico. Posredno je bil omenjen voditelj oddaje Studio City Marcel Štefančič, oster kritik lika in dela Janeza Janše.

Hojs, po izobrazbi gradbeni inženir, je dvakratni slovenski minister. V 10. vladi RS je kot član NSi vodil resor za obrambo, v 14. vladi RS je kot član SDS opravljal funkcijo ministra za notranje zadeve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 45

  • 10:19 2. Maj 2022.

    Odhojsaj v vašo vukojebino na trstenjakovo pa se zaprite v klet in vrzite ključ v wc da te ne gledamo …

  • 11:17 27. April 2022.

    Njegov gobec presega kvadraturo Slovenije!!!!

  • 09:51 27. April 2022.

    ah, kaj ni lepo da bo sedaj nula.. kolk se bo lahko žrl sam sebe vsak večer, pa vsakič ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.