V 4 tednih je osvojila jezik in je danes generalna direktorica velikega podjetja

Foto: Fotolia Učenje Foto: Fotolia Učenje Foto: Fotolia Učenje Foto: Fotolia Učenje Foto: Fotolia Učenje Foto: Fotolia Učenje Foto: Fotolia Učenje Foto: Fotolia Učenje Foto: Fotolia Učenje
Se želiš naučiti tujega jezika, brez odhoda od doma? Poskušaš usvojiti angleščino? Si v glavo vbiješ besede in slovnična pravila? Vendar je tvoja raven znanja jezika še vedno slaba in se ne uspeš tekoče sporazumevati?
Oglej si celoten članek

Če se želiš hitro in učinkovito naučiti tujega jezika – preberi zgodbo tega dekleta. Izvedi na kakšen način je v 1 mesecu usvojila angleščino, brez vstajanja iz naslonjača…

Namesto, da bi mu dala delovno gradivo, sem ga napotila v toaleto

V tem podjetju sem delala eno leto. Skupaj s sodelavko Anjo sva morali poskrbeti za delegacijo, vendar sva obe slabo znali angleško, poleg tega pa – nisva se imeli preveč radi.

Med sestankom mi je eden izmed izvajalcev postavil vprašanje. Popolnoma nič nisem vedela, za kaj gre. Počutila sem se, da gorim od sramu in želela odvrniti, da ne razumem, vendar nisem znala povedati niti tega. Posredovala je Anja in povedala, da naš gost sprašuje, kje je toaleta. Pospremila sem ga iz konferenčne dvorane in mu pokazala vrata toalete. Tedaj mi je s znakovnimi signali pokazal, da ne gre za to. Po vrnitvi se je Anja posmehljivo smejala. Osramotila me je pred celim podjetjem, sama pa sem se hotela vdreti v zemljo! Na srečo je izvajalec imel smisel za humor, naša pogodba s podjetjem pa je bila podaljšana.

Sedela sem v naslonjaču, nove besede pa so mi same padale v glavo!

Pojavila se je možnost napredovanja – vendar z enim pogojem: tekoče znanje angleškega jezika. Novo delovno mesto je čakalo name ali na mojo „prijateljico”. Hodila sem na desetine tečajev, delala razne vaje, vzela dodatne inštrukcije – vendar nič ni prineslo rezultatov. Anja se je prijavila na tečaj angleščine. Vedela sem, da potrebujem neko novo, učinkovito metodo učenja angleščine, ker drugače se lahko za napredovanje obrišem pod nosom! Prijatelji so mi priporočili stran, zahvaljujoč kateri sem v 4 tednih začela govoriti v tujem jeziku!

Kako sem osvojila angleščino, brez odhoda od doma?

Metoda učenja se je izkazala za zadetek v polno! V prvem tednu sem znala okoli 1000 novih besed in se začela pogovarjati z Američani prek interneta.

Vse zahvaljujoč temu, ker:

Učinke sem videla po 1 tednu – motivirali so me lastni, mali uspehi! Po mesecu dni sem tekoče govorila, brez zatikanja, brez jezikovnih ovir! 

Anja je prihajala v službo nenaspana, nervozna, njena delovna vnema je upadla. Na jezikovni tečaj je morala hoditi na drugo stran mesta. Pritoževala se je, da je učitelj neprijazen. Še več, osebe v njeni skupini so bile na občutno višjem nivoju, zaradi česar se je počutila še slabše. Jaz pa sem se učila doma, v udobnih pogojih, brez nepotrebne slovnice. Po 1 mesecu sem govorila kot native speaker. Ko se je v podjetju pojavila naslednja ameriška delegacija, sem se sama javila za pripravo predstavitve. Napredovanje je bilo moje! Danes sem direktorica oddelka in koordiniram delo več ljudi, Anja pa še vedno ne ve, kako mi je to uspelo. Želiš spoznati moj način za osvojitev angleščine?

Odkrij metodo, zahvaljujoč kateri začneš v 4 tednih tekoče govoriti v tujem jeziku!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.