V akciji aretiranih 19 preprodajalcev

Foto: Žurnal24 Kokainu je razbita preprodajalska združba dodajala nevarne snovi. (Foto: Žurnal2
Ljubljanski policisti so predstavili novo akcijo, v kateri so aretirali 19 preprodajalcev z drogo. Odkrili so tudi, da jih je o akciji obveščala uslužbenka sodišča v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Od avgusta lani so kriminalisti na območju Ljubljane opazovali 19 ljudi in jim tudi prisluškovali. Rezultat so bile junijske aretacije, med njimi tudi domnevnih voditeljev združbe 32- in 27-letnika iz Ljubljane. Ali med to akcijo in akcijo Balkanski bojevnik obstaja povezava, šef ljubljanskih kriminalistov ni mogel odgovoriti. Kot pravi, bo to pokazala nadaljnja preiskava.

Preiskava je tudi pokazala, da so bili osumljeni opozorjeni, da jih policisti in kriminalisti opazujejo. O tem jih je obveščala 24-letna uslužbenka ljubljanskega sodišča. Po naših informacijah gre za T. D. Policisti so ji tudi preiskali hišo.

Med aretacijo so združbi zasegli tudi pol kilograma kokaina, za katerega bi iztržili okrog 25 tisoč evrov. Cena grama je bila namreč od 25 do 80 evrov, odvisno od čistosti. So pa kriminalci v kokain mešali tudi dve smrtno nevarni snovi, so povedali na policiji.

Člani združbe so imeli vsak svojo vlogo, vodjema pa so tedensko nosili zaslužek. Med člani je tudi 28-letni Makedonec, ki so ga prijeli že 12. decembra lani, osumljen pa je tudi bombnega napada pred lokalom Ultra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.