V Anhovem umrl 52-letni delavec

V enem izmed anhovskih podjetij se je dopoldne zgodila delovna nesreča, za posledicami katere je umrl 52-letni delavec.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje se je ob 10.33 v podjetju Esal zgodila delovna nesreča, v kateri naj bi delovni stroj poškodoval 52-letnega delavca.

Delavcu so pomoč nudili reševalci novogoriške nujne medicinske pomoči. Poškodovanega delavca so odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, kjer je za posledicami poškodb umrl. 

Okoliščine nesreče policija še preiskuje. Preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo, na kraj nesreče pa je bil napoten delovni inšpektor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.