V avto spravili deset kilogramov droge

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Gorenjski policisti so opravili več zasegov konoplje. Trojici so v enem od primerov zasegli kar deset kilogramov omenjene rastline.
Oglej si celoten članek

Radovljiški policisti so v štirih ločenih postopkih zasegli štirim osebam, starim med 16 in 23 let, konopljo. Škofjeloški policisti so omenjeno drogo zasegli 28-letnemu moškemu. Če bo analiza potrdila, da gre za konopljo, bodo proti kršiteljem uvedli prekrškovne postopke. 

Gorenjski prometni policisti in kranjski kriminalisti so sodelovali v akciji, v okviru katere so zasegli približno deset kilogramov konoplje. Drogo so zasegli trem Kranjčanom, ki so jih ponoči ustavili prometni policisti na Polici pri Naklem. Z najdbo so prometni policisti seznanili kranjske kriminaliste, ki zoper trojico vodijo predkazenski postopek zaradi suma kaznivega dejanja. 

Foto: PU Kranj droga golf

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.