V avtu pozabili otroka in ključe

Foto: freshpress
Foto: freshpress
Slovenski par na trajektu v avtu pozabil tako otroka kot ključe, zato so morali na avtu razbiti vetrobransko steklo.
Oglej si celoten članek

Na trajektu med krajem Brestovo v hrvaški instri in otokom Cres, so starši v avtomobilu s slovensko registracijo pozabili otroka in tudi avtomobilske ključe.

Ko je par ugotovil, da je otrok zaklenjen v avtomobilu, je nastala panika. Na pomoč je priskočila posadka in otroka so, po tem, ko so razbilio vetrobransko steklo, uspeli rešiti, poroča Regional ekspres.

Tako starši kot tudi več članov posadke in potnikov so dobre pol ure na različne načine poskušali vdreti v avtomobil. Na koncu so se odločili razbiti okno s kovinskim vzvodom in na ta način so tudi rešili otroka, je nenavadno situacijo opisal sodelavec puljskega portala regionalexpress.hr, ki je bil na trajektu.

Kot poročajo hrvaški mediji, otrok ni doživel nobene travme pač pa je med reševanjem ves čas spal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:48 13. Oktober 2014.

    Tole je višek bezobrazluka Hrvaških mornarjev na trajektu! Niso odpirali avta zaradi otroka ampak zaradi tega , da je avto …

  • 14:16 13. Oktober 2014.

    Voznikova, sovoznikova? Pa šipo se da tko zbit, a nič ne leti po zraku ?

  • 13:19 13. Oktober 2014.

    vetrobransko steklo so najveretneje razbili zaradi otrokove varnosti če je spal na zadnjem sedežu to je čisto logično

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.