V Bači našli moško truplo

Foto: PGD Tolmin Gasilci so iz reke izvlekli moško truplo. Foto: PGD Tolmin Gasilci so iz reke izvlekli moško truplo. Foto: PGD Tolmin Gasilci so iz reke izvlekli moško truplo.
Pri Koritnici v občini Tolmin so v reki Bači v bližini hidroelektrarne Rejec-Hrast našli utopljenca, so v sporočilu za javnost zapisali v Centru za obveščanje RS.
Oglej si celoten članek

Truplo neznane osebe se je nahajalo ob jezu hidroelektrarne na reki Bači med naseljema Koritnica in Hudajužna. Gasilci so delno zasuto moško truplo z uporabo avtodvigala dvignili izpod nasipa ter ga predali pristojnim službam.

Truplo so predali reševalcem Zdravstvenega doma Tolmin, so še sporočili iz Centra za obveščanje RS.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.