V Berlinu dve smrtni žrtvi zaradi zastrupitve

Foto: Žurnal24
Na nekem terapevtskem srečanju v ordinaciji za psihoterapijo v Berlinu se je zastrupilo 12 ljudi. Dva pacienta sta umrla, en je v komi, medtem ko ostale že izpuščajo iz bolnišnice.
Oglej si celoten članek

Na terapevtskem srečanju so zastrupljeni vzeli doslej še neznano substanco. Ni znano, ali je šlo za zdravila ali mamila. 50-letnega zdravnika so kot osumljenca že aretirali, imena pa ne želijo izdati.

Med smrtnimi žrtvami sta bila 28-letni in 59-letni moški. Ostalim bolnikom se stanje že izboljšuje in jih odpuščajo iz bolnišnice. Policija zaenkrat še čaka ne rezultate obdukcije obeh umrlih, ki bo pokazala kaj sta zaužila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.