V boj za predsednico še Martina Valenčič

Foto: PrtScr spletne strani Martine Valenčič
Foto: PrtScr spletne strani Martine Valenčič
Martina Valenčič je nova kandidatka za predsednico države. Pravi, da "nima stricev iz ozadja, le jasen in svetel cilj pred seboj".
Oglej si celoten članek

Sedemindvajsetletna Martina Valenčič je zadnja v vrsti nezadovoljnih državljanov, ki so se odločili, da bodo spremembe poskušali doseči s kandidaturo na predsedniških volitvah.

Foto: Facebook Martina Valenčič

Kot je zapisala na svoji spletni strani, njena pobuda za predsednico države izhaja iz močne vizije nastajajoče stranke LKS – Ljudske kraljevske stranke, ki "želi v slovenski prostor vpeljati resnično radikalne spremembe, saj to, kar se dogaja pod okriljem zlagane demokracije zadnjih 20 let, nima pozitivnega človeškega karakterja".

Prepričana je, da sta tako sedanja vlada Janeza Janše kot prejšnja Boruta Pahorja neproduktivni in skrbita le za to, kako bosta očrnili ena drugo in napolnili lastne malhe.

Kar mora Slovenija storiti, je, da "odpre pot in možnost ustvarjalnim ljudem na vseh področjih in odstavi ovire, vsiljeno politično stvarnost vidne levice in navidezne desnice".

Kako bi sama to dosegla, še ni znano, saj programa še ni predstavila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:11 25. Oktober 2012.

    za: plocnik<br /><br />Tale pločnik je pa res en popolni nesrečnik. <br />Saj ni fotografija nastala kar na pločniku ampak …

  • 12:07 4. September 2012.

    Lej Martina js bi ti ga dau.... lagano! ;) ...piši na privat :*

  • 12:29 29. Avgust 2012.

    Da ne bomo polovičarski: http://www.freetime.si/lepotice2012/lepotice2012/oktober.htm<br />Oziroma celoten koledar :)<br />http://www.freetime.si/lepotice2012/nar/index.html

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.