V bolnišnici napadla moškega

Foto: Žurnal24
V soboto sta dva moška v bolnišnici pristopila do 51-letnika in ga napadla.
Oglej si celoten članek

V petek zvečer je Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Maribor prejel obvestilo, da sta moškega v bolnišnici napadli dve osebi.

Kot so ugotovili po prihodu na kraj dogodka, sta 39-letni moški iz Maribora in dve leti mlajši moški iz okolice Ptuja vstopila v sobo, kjer je ležal 51-letni moški iz Maribora, in ga večkrat udarila. Kmalu za tem sta zapustila stavbo, a so ju policisti izsledili ob 21. uri v Mariboru.

Moška so pridržali, zaradi suma storitve kaznivega dejanja pa bodo zoper njiju podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.