V Celju hudo pretepli 24-letnika

V Celju so se včeraj trije mlajši neznanci spravili nad 24-letnika in ga hudo pretepli.
Oglej si celoten članek

Sinoči nekaj pred 23. uro so celjski policisti v bližini Planeta Tuš obravnavali primer povzročitve hude telesne poškodbe. "Trije mlajši neznanci, ki so se pripeljali s sivim avtomobilom, so hudo pretepli 24-letnega moškega, doma iz območja Hrastnika," so danes sporočili iz Policijske uprave Celje.

V Letušu pa so obravnavali nesrečo pri delu – 35-letnemu delavcu je pri prekrivanju strehe zdrsnila lestev, na kateri je stal, tako da je padel približno šest metrov v globino. Pri padcu se je huje poškodoval.

Poleg tega so obravnavali še vlom v svečemat – če sklepamo na podlagi poročil celjske policijske uprave, imajo na tem območju z vlomi kar precej opravka. Tokrat je storilec na pokopališču v Ljubnem ob Savinji iz svečemata odnesel dobrih sto evrov, poleg tega pa je napravil še za najmanj 400 evrov škode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.