V Celju trčila kombi in motorist

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
V nesreči se je 67-letni motorist tako hudo poškodoval, da je umrl.
Oglej si celoten članek

V križišču Ulice frankolovskih žrtev in Mariborske ceste v Celju sta nekaj po 12. uri trčila voznik kombija. Voznik motornega kolesa se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je v bolnišnici umrl, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Izsilil ga je

43-letni voznik kombiniranega vozila, ki je vozil iz smeri centra Celja proti Vojniku, je pri zavijanju  v levo, na Ulico Frankolovskih žrtev, izsilil prednost vozniku motornega kolesa. V silovitem trčenju se je 67-letni voznik motornega kolesa tako hudo poškodoval, da je zaradi posledic prometne nesreče umrl v celjski bolnišnici.

Na območju Policijske uprave Celje je letos v prometnih nesrečah umrlo 19 ljudi, lani v enakem obdobju 16.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je Mariborska cesta pri tamkajšnjih trgovskih središčih v smeri centra Celja zaradi nesreče popolnoma zaprta. Obvoz poteka po lokalnih cestah.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:11 20. September 2013.

    A lahko nehate objavljati "simbolične fotografije" ??? Bedno ...

  • 15:30 20. September 2013.

    Najprej biznis pol pa okus, pravijo pri žurnalu. :-(

  • 15:15 20. September 2013.

    Groza ...<br /><br />Je pa, dragi žurnal, precej neokusno, da se pri tej novici čez fotko prične vrteti oglas od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.