V čelnem trčenju umrl voznik

Foto: prlekija-on.net
Foto: prlekija-on.net
V čelnem trčenju na cesti Ljutomer – Ormož umrla ena oseba, tri osebe so poškodovane.
Oglej si celoten članek

Danes okrog 14.10 ure je na cesti Ljutomer – Ormož pred naseljem Žerovinci prišlo do čelnega trčenja dveh osebnih avtomobilov, v nesreči pa je umrla ena oseba.

Policisti so ugotovili, da je 39-letni voznik osebnega avtomobila znamke Škoda Oktavia na vozišču domnevno iz neznanega vzroka zavil levo, kjer je trčil v nasprotno vozeče vozilo, katerega je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 71-letni voznik osebnega avtomobila znamke Hyunday Getz.

V trčenju se je 71-letni voznik tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. 39-letni voznik se je v nesreči lažje telesno poškodoval. V vozilu 39-letnega voznika sta bila še dva mladoletnika, od katerih je bil eden lažje in eden huje telesno poškodovan.

Zaradi prometne nesreče je bila cesta več ur zaprta v obe smeri.

O nesreči sta bila obveščena preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec, katera sta prišla na kraj prometne nesreče.

Pokojni udeleženec je deveta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah v letošnjem letu.

Če ste bili priča prometni nesreči, nam preko spodnjega obrazca pošljite fotografije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:24 30. November 2013.

    Na sredi ceste je polna črta,ki pa ne velja za nas,žal. Polna črta velja za one druge.<br />Taku je žal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.