V četrtek brezplačna smuka

Foto: Žurnal24 Smučišča v Kranjski Gori so začeli pripravljati že v ponedeljek dopoldne, v pete
Smučišča. V Kranjski Gori in na Krvavcu v četrtek začenjajo sezono.
Oglej si celoten članek

Na smučiščih Kranjska Gora in Krvavec bodo v četrtek odprli smučarsko sezono. Kot je povedal Luka Vrančič s Krvavca, bodo za obratovanje poleg kabinske žičnice pripravljene šestsedežnica Vrh Krvavca,  štirisedežnica Tiha dolina, dvosedežnica Zvoh, otroška vlečnica Luža in dvosedežnica Kriška planina. “Obratovanje bomo tako kot do zdaj prilagodili vremenskim in varnostnim razmeram. Kot novost bomo ponudili večerno sankanje, progo za ski cross in vsakodnevno testiranje smuči svetovno priznanih proizvajalcev,” je dodal.

V Kranjski Gori bodo v četrtek odprli vlečnico Mala Mojca in štirisedežnico Kekec. “Smuka bo v četrtek za vse obiskovalce brezplačna,” je dejala Klavdija Gomboc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.