V četrtek zapirajo policijsko postajo

Foto: Saša Despot policija
Po sklepu direktorja policijske uprave se ukinja policijska postaja.
Oglej si celoten članek

"Policijska pisarna Zgornja Velka bo 31. avgusta 2017 prenehala z delom," je policija sporočila na svoji spletni strani. 

"Državljani lahko vse zadeve, ki so jih doslej urejali v tej policijski pisarni, uredijo na Policijski postaji Šentilj, Maistrova ulica 7, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah ali pokličejo na interventno številko Policije 113," so pojasnili. 

Od policijske postaje, ki bo prenehala z delom, do policijske postaje Šentilj je slabih 15 kilometrov oziroma 20 minut vožnje. 

Pisarna se na podlagi drugega odstavka 68. člena Pravil policije ukinja s sklepom direktorja policijske uprave, so še pojasnili na policiji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:39 27. Avgust 2017.

    To je pisano na kožo tistim,ki zagovarjajo tki. "vaške straže" !

  • 20:11 26. Avgust 2017.

    O.K. -Trilogija - Napad na policijsko postajo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.