V desetih minutah dva mrtva na cesti

Foto: Pixsell Nesreča Zagreb Foto: Pixsell Nesreča Sisak Foto: Pixsell Nesreča Sisak
Na območju Zagreba so se v roku desetih minut zgodili dve nesreči s smrtim izidom.
Oglej si celoten članek

Ob 6.40 se je nesreča zgodila na križišču v središču Zagreba. V nesreči je umrl 27-letni voznik, ki je izgubil nadzor nad vozilom in se zaletel v tramvajsko postajališče, njegova 23-letna sopotnica pa se je lažje poškodovala.

Le slabih deset minut kasneje pa je prišlo do nesreče na cesti Zagreb-Sisak, v kateri umrl 50-letni voznik. 20-letnik pa se je huje poškodoval.

Policija je še na kraju, zato vzroki nesreče niso znani, piše 24sata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:34 6. Maj 2013.

    Brez veze. Zavajajoč naslov - kaj ima to opraviti s Slovenijo?

  • 15:45 5. Maj 2013.

    baje da naj bi v tej prometni bil udeležen oliver dragojevič...?

  • 14:26 5. Maj 2013.

    Z vsem spoštovanjem do žrtev....ampak ne moremo zdaj sledit še nesrečam v sosednjih državah, nooooo!!!<br /><br />Pa če bi vsaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.