V desetih minutah tri prometne nesreče

Foto: Bralec Mitja
Foto: Bralec Mitja
V desetih minutah so se na mokrih in spolzkih cestiščih zgodile kar tri prometne nesreče, o katerih je bila obveščena tudi Uprava RS za zaščito in reševanje.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred eno uro se je prometna nesreča zgodila  na relaciji Dobrova – Polhov Gradec, nekaj po eni uri pa se je nesreča zgodila v občini Slovenj Gradec. 

Že čez nekaj minut se je prometna nesreča zgodila še pri pokopališči v Cankovi, kjer je bila ena oseba vkleščena.  Več informacij o nesrečah sledi …

S prometno-informacijskega centra sporočajo, da je promet oviran še na na primorski avtocesti med priključkom Senožeče in razcepom Gabrk v smeri Kopra zaradi okvare avtobusa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.