V dobrem tednu več kot 100-krat klical 113

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Kranjski operativno komunikacijski center je v dobrem tednu več kot stokrat odgovoril na klic Jeseničana.
Oglej si celoten članek

Jeseničan je v dobrem tednu več kot stokrat klical na 113 in to brez razloga. Moški kljub pojanilom, razlagi in ponavljanju, da je številka 113 namenjena zagotavljanju varnosti ljudi in premoženja, ne pa kratkočasenju, z dejanji ni prenehal. 

Policisti ga zato obravnavajo zaradi kršitev predpisov o elektronskih komunikacijah. Zloraba klica v sili je namreč prepovedana. Klic v sili zlorabi tisti, ki kljub vsakokratnem opozorilu organa, ki sprejema klice v sili, da vsebina klica ni taka, da bi jo obravnaval kateri koli organ, ki je določen za sprejem takih klicev, najmanj trikrat v enem dnevu in z enakim namenom kliče številko za klic v sili. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:20 17. November 2016.

    ahahahahahaha. Dobra

  • 13:26 17. November 2016.

    lepo kazen ali čuza.

  • 12:53 17. November 2016.

    Človek potrebuje institucionalno obravnavo v Begunjah. Še prej mu je pa treba telefon vzeti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.