V Dolenji vasi pri Železnikih umrla 21-letna voznica

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V nesreči sta se poškodovala tudi njen devetletni sopotnik in 41-letna voznica, ki je pripeljala nasproti.
Oglej si celoten članek

V petek okoli 18.30 so škofjeloški policisti obravnavali prometno nesrečo s smrtnim izidom. Ta se je zgodila v Dolenji vasi pri Železnikih, so sporočili s PU Kranj. Umrla je 21-letna voznica iz Železnikov, njen devetletni sopotnik pa se je hudo telesno poškodoval.

Policisti so ugotovili, da je 21-letnica vozila z neprilagojeno hitrostjo. Zaradi tega je v ovinku med vožnjo proti Železnikom izgubila oblast nad vozilom in pri tem trčila v 41-letno voznico osebnega vozila, ki je pripeljala nasproti. Cesta je bila v času nesreče zasnežena, vozišče pa spolzko.

Po nesreči so 21-letnico in otroka z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Ljubljana, kjer pa je 21-letnica zaradi hudih poškodb umrla. V nesreči je bila lažje telesno poškodovana tudi 41-letna voznica. Cesta je bila zaprta skoraj dve uri.

V letošnjem letu je to druga prometna nesreča s smrtnim izidom na gorenjskih cestah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.