V Dolskem našli moško truplo

Foto: Žurnal24
V Dolskem pri Ljubljani so našli moško truplo. Moški je umrl nasilne smrti.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so v Dolskem pri Ljubljani našli truplo moškega.

Policisti so že od dopoldneva na kraju in skupaj s kriminalisti opravljajo preiskavo. Po prvih informacijah naj bi moški umrl nasilne smrti. Policisti še vedno zbirajo obvestila o vseh okoliščinah, na kraj pa sta prišla tudi državna tožilka in preiskovalni sodnik. Kot smo izvedeli, bodo očitno preiskovali pozno v noč; verjetno pa bodo preiskavo nadaljevali tudi v soboto, tako da bo več informacij znanih jutri.

Čeprav so nam nekateri iz okolice Podgore in Dola dejali, da je prišlo do streljanja in je pokojni podlegel strelnim ranam, smo pozno popoldne izvedeli, da to naj ne bi držalo. Na policiji nam sicer več o dejanskih razlogih zaradi poteka preiskave niso želeli povedati. Po naših informacijah pa je bil pokojni J. Z. star 80 let, živel pa je v Podgori.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.