V Dravi našli pogrešanega 21-letnega študenta

Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Ptuj
Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Ptuj
Mariborski policisti so potrdili, da so dopoldne v Dravi našli truplo pogrešanega 21-letnika.
Oglej si celoten članek

Mladega moškega P. A. iz Lampreč pri Črni na Koroškem so pogrešali že od četrtka naprej; našli so ga danes dopoldne, njegovo truplo so potegnili iz reke Drave.

Kot je povedal tiskovni predstavnik mariborske policijske uprave, policijska preiskava glede primera še poteka, odrejena je bila tudi sanitarna obdukcija, vendar so policisti znake kaznivega dejanja že izključili.

Mladeniča, ki je bival v mariborskem študentskem domu, so iskali od četrtka naprej, ko je bil nazadnje opažen pred enim izmed mariborskih lokalov. Kot menijo policisti, mu je najverjetneje spodrsnilo, zato je padel v Dravo, kjer je utonil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:56 29. November 2015.

    Že drugi, na isti način!<br />Mogoče pa mu je kdo malo pomagal!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.