V Dravi se je utopil 18-letnik

Foto: Idealia
Foto: Idealia
Včeraj ob 17. uri je bila policija obveščena, da se je med skakanjem v reko Dravo v Rušah utopil mlajši moški.
Oglej si celoten članek

Skupina mladih se je družila na pomolu, s katerega so skakali v Dravo. Med njimi je bil tudi 18-letnik, sicer tuj državljan, ki je skočil v reko, a po skoku ni priplaval na površje. Več oseb ga je skušalo najti, a neuspešno.

Na pomoč so prišli gasilci Gasilske brigade Maribor s potapljačema, ki sta pri iskanju v reki našla mlajšo osebo, ki ni več kazala znakov življenja. Na kraju so bili že reševalci, ki so takoj pričeli z oživljanjem, vendar neuspešno.

Glede na vse ugotovljene okoliščine tragičnega dogodka so policisti Policijske postaje Ruše tujo krivdo izključili in bodo v zvezi z dogodkom s pisnim poročilom obvestili pristojno tožilstvo.

Po poročanju Kanala A je šlo za skupino Erazmusovih študentov.

Fotografija je simbolna.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.