V dvorani Golovec zgorel gostinski lokal

Foto: PGD Lopata Požar v dvorani Golovec, Celje Foto: PGD Lopata Požar v dvorani Golovec, Celje Foto: PGD Lopata Požar v dvorani Golovec, Celje
V celjski športni dvorani Golovec je ponoči zagorel gostinski lokal.
Oglej si celoten članek

Ogenj je zajel steno nad lokalom in del strehe objekta. Kot so danes za STA povedali na celjski policiji, je zaradi požara nastala večja gmotna škoda, vendar o njeni višini še ne morejo govoriti, prav tako še ni znan niti vzrok požara.

Danes pa si bodo celjski kriminalisti ogledali kraj pogorišča.

Kot poroča Uprava RS za zaščito in reševanje, so prostovoljni gasilci iz Celja, Škofje vasi, Ostrožnega, Ljubečne, Trnovelj, Teharij in Lopate pogasili požar, prezračili prostore in jih pregledali s termovizijsko kamero. Poslovni del objekta Celjskega sejma je ostal nepoškodovan.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.