V eni uri gorelo na štirih koncih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Domačin je osumljen, da je zanetil štiri požare.
Oglej si celoten članek

Kočevski policisti so bili včeraj zvečer obveščeni o požaru dveh zabojnikov za smeti, enega na Podgorski ulici in Trgu zbora odposlancev. Približno dvajset minut kasneje so zagoreli skladiščni vozički trgovine na Reški cesti v Kočevju, nekaj minut pred 21. uro pa še skladiščni prostori novogradnje trgovine na isti ulici. 

Na podlagi opisa osumljenca, ki so ga opazili v bližini enega od zabojnikov, ki je zagorel, so policisti v Dolgi vasi izsledili in prijeli 34-letnika. Za nujno potreben čas so mu odvzeli prostost in ga po tem, ko je bilo obveščeno tožilstvo, izpustili. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti in poškodovanja tuje stvari. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:32 17. September 2018.

    Začnite z gotovino takoj ....Uporabite nekaj ur prostega časa, daa vsakk tedebn zaslužite dodatnih 5000 $ na računu PayPal ... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.