V Fiesi otipaval deklico

Foto: Žurnal24 Fiesa. (Foto: Janez Mužič)
Kriminalisti so v četrtek pridržali 47-letnega moškega, ki naj bi v Fiesi spolno nadlegoval osnovnošolko. Vabil jo je na sladoled, deklico naj bi tudi otipaval. Osumljen še treh spolnih napadov na otroke.
Oglej si celoten članek
Po pridržanju je osumljeni spolnega napada v soboto stopil pred preiskovalno sodnico. Po nekaj urah zaslišanja je ocenila, da so dokazi proti njemu tako trdni, da je za 47-letnika odredila pripor.

Po neuradnih informacijah, naj bi 47-letni moški v Fiesi opazoval skupino otrok z ene od ljubljanskih osnovnih šol, ki je tja prišla iz Pirana, kjer so bili šolarji na taborjenju, poročajo Primorske novice.

Ponudil, da bo plačal sladoled
Medtem sta se dve deklici odpravili na sladoled, takrat pa se jima je približal moški, ki se je ponudil, da bo sladoled plačal on, in to tudi storil.

Ena od deklic se je vrnila k skupini, drugo naj bi moški prepričal, naj mu sledi do njegovega avta. Tam naj bi jo otipaval, tudi po spolovilu, navaja primorski časnik, zaradi česar naj bi se deklica večkrat poskušala umakniti. Moški naj bi bil zelo vztrajen, deklici naj bi vztrajno sledil in jo še kar otipaval. 

Deklica v jok, očividec zapisal registrsko
Deklici je uspelo zbežati, o dogodku pa je v solzah najprej povedala sošolkam, nato tudi učiteljicam.

Očividec je medtem opazil avtomobil, s katerim se je moški odpeljal, in si zapisal registrsko številko. O incidentu so takoj obvestili policiste, ki so moškega kmalu ujeli in pridržali.

Osumljen še treh napadov
47-letni moški naj bi bil, kot še navaja časnik, osumljen še treh spolnih napadov na osebe, mlajše od 15 let. Oktobra lani naj bi dvakrat napadel desetletno nečakinjo in enkrat njeno devetletno prijateljico.

Kazen za takšno kaznivo dejanje je od tri do osem let zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.