V Fiesi padla v morje in umrla

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V ponedeljek popoldne se je turistka smrtno ponesrečila. Skoraj istočasno je bilo poškodovano policijsko plovilo.
Oglej si celoten članek

Na plaži v Fiesi je v ponedeljek popoldne 57-letna državljanka Nemčije izgubila ravnotežje in padla v vodo. 

Takoj so pričeli z oživljanjem, a je zdravnik na kraju potrdil smrt, so sporočili s Policijske uprave Koper. Kot so pojasnili, sumljivih okoliščin ob njeni smrti ni.

Tragično Nogometni svet pretresla smrt komaj 34-letnega igralca

V ponedeljek popoldne je 23-letnik pred piranskim ribiškim pristaniščem z gumenjaka padel v vodo. Pri tem se ni poškodoval, čoln pa se je vrtel brez nadzora. 23-letnika je iz morja rešil ribič, gumenjak pa so ustavili policisti Postaje pomorske policije. Pri tem je bilo plovilo P-16 poškodovano in je trenutno neplovno, so sporočili s PU Koper.

Po prvih podatkih je voznik gumenjaka spregledal val, zato je padel s čolna. Na kraj so bili takoj napoteni policisti s ploviloma P-08 in P-16, so pojasnili na Policijski upravi (PU) Koper.

Patrulja s plovilom P-16 je priplula do gumenjaka in se z desnim bokom poskušala nasloniti na njegov bok, da bi gumenjak ustavila oz. da bi se nanj lahko vkrcal član posadke, ki bi prevzel nadzor nad plovilom in ga zaustavil. Policisti Postaje pomorske policije so nato gumenjak ustavili s plovilom P-16. Eden od policistov je pri tem skočil na plovilo in ga fizično ugasnil. Plovilo P-16 je bilo pri tem poškodovano in je trenutno neplovno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:12 27. September 2022.

    Na njenem mestu bi jaz poskusil splavati do obale.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.