V fitnesu v Murski Soboti umrl 16-letnik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V petek popoldan je v fitnesu v Murski Soboti umrl mladoletnik.
Oglej si celoten članek

"V petek okoli 16. ure popoldan se je v fitnesu v bližini nekdanje Ekonomske šole v središču Murske Sobote pripetil tragičen dogodek: med vadbo je umrl mladoletnik, ki naj bi imel zdravstvene težave povezane s srcem in ožiljem," poročajo Slovenske novice. 

Po neuradnih a zanesljivih podatkih naj bi fant iz neposredne okolice Murske Sobote doživel srčni infarkt. Kljub domnevno hitremu ukrepanju nekaterih prisotnih v fitnesu, ki so mladeniču skušali pomagati, je zdravnik lahko le ugotovil smrt. 

Telovadbo naj bi mu priporočali tudi kardiologi, še poročajo Slovenske novice. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 17:25 18. Marec 2023.

    Sožalje svojcem!

  • 14:01 18. Marec 2023.

    Kardiolog bi mu moral predpisati max utrip, max pritisk in kar je še tega. Saj morda tudi je, pa mali …

  • Syn
    13:30 18. Marec 2023.

    Še en iz kvote #DiedSuddenly. Žal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.