V formi in pod nadzorom občin

Foto: Žurnal24 Komunalni delavci imajo veliko opravka s cevmi; njihovo napeljevanje in sestavlj
Komunaliada. Skoraj polovica slovenskih komunalcev “čistila” Celje.
Oglej si celoten članek

Več kot tri tisoč udeležencev na že 26. Komunaliadi, največjem srečanju komunalnega gospodarstva pri nas, se je pomerilo v delovnih in športnih disciplinah. Najboljši v obeh so bili Velenjčani, v delovnih disciplinah so se za njimi uvrstili Ptujčani in Celjani, v športnih disciplinah pa Krčani in Ptujčani.

“Na delovnem posvetu smo govorili o zagotavljanju komunalnih dobrin za vse državljane ter infrastrukturi, ki se po novem prenaša na občine, pa tudi o tem, da je prav, da javne gospodarske službe, kar komunale so, ostanejo v javni lasti in so pod nadzorom občin,” pravi Marko Zidanšek, predsednik organizacijskega odbora in direktor družbe Simbio.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.