V glavi je imel medvedje zobe

Foto: EPA
Foto: EPA
Oče napadenega najstnika sploh ni vedel, da so sinu iz glave med nujno operacijo odstranili medvedje zobe.
Oglej si celoten članek

Šestnajstletnemu Patricku Flindersu, ki ga je poškodoval 250-kilogramski severni medved na kampiranju na Norveškem, so iz glave odstranili medvedje zobe, potem ko ga je ta ugriznil. Junak, kot ga kliče njegov oče, ker je v obrambo tabora in kolegov skočil na žival in jo udaril po nosu, je videl, kako je medved raztrgal njegovega kolega, 17-letnega Horatia Chappla.

Patrickovemu očetu so zdravniki povedali le, da ima sin poškodovano glavo, in sploh ni vedel, da ga je medved dejansko ugriznil. Sinov kolega Scott Bennell-Smith je žival ustrelil, ne pa tudi ubil, ta pa je potem napadla Patricka in kasneje še Scotta. "Scott pravi, da se tega ne spomni," je britanskim medijem povedal Flinders. Fanta sta se včeraj vrnila v Veliko Britanijo.

Zdaj se javnost sprašuje, zakaj kampa ni obvarovala žica proti medvedom, ki so jo fantje uporabili za zaščito.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.