Smrdelo po plinu, kar so našli, jih je šokiralo

Foto: PGD Borovnica Posredovanje gasilcev Foto: PGD Borovnica Posredovanje ob smradu zaradi plina, gasilci Foto: Žurnal24 main Plinska jeklenka
Na pomoč so poklicali, ker je smrdelo po plinu.
Oglej si celoten članek

"Ob 7.54 je bil v Dolu pri Borovnici v stanovanjski hiši zaznan vonj po plinu," poroča portalu uprave za zaščito in reševanje. "Gasilci PGD Borovnica so v hiši našli dve odprti jeklenki, jih zaprli in iznesli iz hiše, objekt prezračili, izmerili koncentracijo plinov in ugotovili, da ni več nevarnosti. Enega stanovalca so na kraju pregledali reševalci NMP Ljubljana," še poročajo. 

Foto: PGD Borovnica Posredovanje ob smradu zaradi plina, gasilci

Na kraj je prišla tudi policija in gasilci PGD Verd in poklicni gasilci iz Ljubljane, a njihova pomoč ni bila potrebna. Kot so nam naknadno sporočili s PU Ljubljana je šlo za poskus samomora.

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:18 11. November 2018.

    Še vedno ne vem, kaj jih je šokiralo. To, da je smrdelo po plinu in so našli plin, al kaj?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.