V hiši vzgajala konopljo

Foto: PU Celje Konoplja Foto: PU Celje Konoplja Foto: PU Celje Konoplja Foto: PU Celje Konoplja Foto: PU Celje Konoplja
Policisti ovadili dva moška, ki sta gojila konopljo. Zasegli so jima opremo in rastline.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Rogaške Slatine so na začetku tega tedna na območju Rogatca opravili hišno preiskavo in v stanovanjski hiši odkrili prostor, prirejen za pridelovanje konoplje. Gojenja konoplje sta osumljena moška, stara 19 in 26 let, z območja Rogatca, ki jih zaradi kaznivega dejanja prometa z mamili čaka kazenska ovadba.

Osumljenima so zasegli več rastlin konoplje in tri vrečke posušenih vršičkov konoplje, so danes sporočili s Policijske uprave Celje. Prav tako so policisti zasegli opremo, s pomočjo katere sta osumljenca vzgajala konopljo v domači stanovanjski hiši.

Policisti iz Rogaške Slatine so poleg omenjenega primera letos odkrili še dva primera prostorov za gojenje konoplje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:46 14. Oktober 2011.

    Sodnik, ki je izdal hišno preiskavo nima pojma o ZKP! Zaradi dveh rožic se ne sme zgoditi hišna preiskava! Se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.