V Hočah do smrti povozili pešca

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Sinoči okoli 22.00 so bili policisti obveščeni, da je v glavnem križišču v Spodnjih Hočah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta udeležena voznik osebnega avtomobila in pešec.
Oglej si celoten članek

"Na kraj nesreče smo takoj napotili policijsko enoto in reševalce, ki so pešcu dalj časa nudili zdravniško pomoč, vendar je ta na kraju poškodbam podlegel," so sporočili s PU Maribor.

Do nesreče je prišlo, ko je 57-letni voznik osebnega vozila pripeljal iz smeri Slivnice proti Mariboru.

Ko je pripeljal do križišča regionalnih cest izven naselja Spodnje Hoče je iz njegove leve strani pritekel pešec, ki ni upošteval, da je na semaforju svetila rdeča luč za pešce in je med njima prišlo do trčenja.

V trčenju je bil 60-letni pešec tako hudo poškodovan, da je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.