V Hrastniku našli del človeškega telesa

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V Hrastniku zvečer našli del človeškega telesa.
Oglej si celoten članek

S policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili nekaj po 16. uri obveščeni, da je občan v naselju Gore v občini Hrastnik našel del okostja. "Policisti in kriminalisti so zavarovali območje in opravili ogled kraja, ki je bil zaradi noči prekinjen in se bo nadaljeval tekom jutrišnjega dne. Po prvih ugotovitvah ogleda bi lahko bilo človeško okostje (del roke), kar pa se bo ugotavljalo z obdukcijo," so še zapisali in dodali, da se preiskava nadaljuje. 

"OKC je zaprosil za razsvetljavo pri preiskovanju terena, kjer je bil najden del človeškega telesa," je poročal portal uprave za zaščito in reševanje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:16 21. Marec 2016.

    Zato pa ima sina, da popravlja zgodovinske 'napake'

  • 20:42 20. Marec 2016.

    Zamerim Mitji Ribičiču! ....ker je bil šlampast... :)

  • 18:13 20. Marec 2016.

    Vprašanje, če mu bodo dovolili da bi kakorkoli reagiral, rdeče vodstvo kolhozov ga bo že utišalo ali ignoriralo. Ni pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.