Huda nesreča na avtocesti: Trčila tovornjak in avto, ena oseba mrtva

Foto: Bralec
Foto: Bralec
Avtocesta je zaradi nesreče zaprta.
Oglej si celoten članek

"Zaradi  prometne nesreče, v kateri sta udeležena eno osebno in eno tovorno vozilo, je pri izvozu za Marjeto na Dravskem polju za ves promet zaprta avtocesta  A4  Gruškovje  -  Maribor,  v  smeri proti Mariboru," so sporočili iz PU Maribor.

Ena oseba je na kraju nesreče umrla, ena je poškodovana. "Reševalci so na kraju nesreče oživljali eno osebo, po dosedanjih podatkih sopotnika v osebnem avtomobilu, vendar so bile njegove poškodbe tako hude, da je na kraju nesreče umrl," je pojasnil Miran Šadl iz PU Maribor. "Voznik tovornega vozila naj ne bi bil poškodovan."

Policisti ogled nesreče še opravljajo. 

dezurni@zurnal24.si

 

*Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.