V hudi nesreči umrl 22-letni motorist

Foto: Dolenjska News Prometna nesreča
Padec je bil tako hud, da je mladenič umrl na kraju nesreče.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči izven naselja Vučja vas je v soboto popoldne umrl 22-letni motorist. Za mladeniča je bil usoden padec, ki je bil tako hud, da je na kraju podlegel poškodbam. Gre za tretjo smrtno žrtev na pomurskih cestah letos, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Z ogledom kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da je 22-letnik vozil motorno kolo iz smeri Vučja vas v smeri Radencev. Izven Vučje vasi je v levem preglednem ovinku izgubil oblast nad vozilom in padel. Z bankine sta motorno kolo in motorist priletela v nasprotni breg obcestnega jarka, po katerem sta se prevračala.

To je že druga smrtna žrtev med motoristi tak konec tedna, v petek zvečer se je smrtno ponesrečil 28-letni motorist. 

Slovenija V hudi nesreči umrl mlad motorist

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.