V hudi nesreči umrl voznik avtomobila

Foto: PGD Mengeš Fotografija je simbolna.
Foto: PGD Mengeš Fotografija je simbolna.
Usodno je bilo trčenje v tovorno vozilo.
Oglej si celoten članek

Na Karavankah se je včeraj zvečer zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik avtomobila.

"Po trčenju v tovorno vozilo je umrl voznik osebnega vozila," pojasnjuje Bojan Kos iz PU Kranja. "Okoliščine kažejo, da je okoli 22.40 na voznem pasu v smeri Karavank trčil v zadnji del priklopnika tovornega vozila, ki je kot zadnje stalo v koloni."

Voznik avtomobila je umrl na kraju, voznik tovornega vozila pa po prvih podatkih ni poškodovan.

"Oba udeleženca sta slovenska  državljana," so še pojasnili pri PU Kranj. "Na kolono so bili vozniki opozorjeni s prometno signalizacijo za označevanje kolone."

Voznik  osebnega  avtomobila je letošnja osma smrtna žrtev na gorenjskih cestah. Zastoj tovornih vozil pred predorom Karavanke je tudi danes.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.